کدمورس جدید همستر کامبت (جمعه ۱۵ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) معرفی بازی معمایی Boxes: Lost Fragments + دانلود اندروید و IOS مشخصات باتری و توان شارژ گوشی شیائومی ۱۵ پرو فاش شد کدمورس جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) + آموزش ال‌جی پلتفرم خانه هوشمند Homey را خرید کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) توسعه هوش مصنوعی، گاز‌های گلخانه‌ای گوگل را ۴۸ درصد افزایش داده است همه‌چیز درباره ماهواره‌های ایرانی «کوثر» و «هدهد» + جزئیات پایان ممنوعیت واژه «شهید» در فیس‌بوک و اینستاگرام ویدئو | جدیدترین تریلر بازی Black Myth: Wukong احتمالا طراحی اپل واچ سری ۱۰ درمقایسه‌با نسخه قبلی تغییری نخواهد کرد چرا لوازم خانگی مدرن و جدید زودتر از قدیمی‌ها خراب می‌شوند؟ | پرزرق‌و‌برق‌های نازک‌نارنجی کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) + آموزش آیا تپ سواپ لیست شد؟ + بیانیه رسمی تپ سواپ (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) معرفی بازی «گربه بی‌نام» (Nameless Cat) + دانلود اندروید و IOS کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) + آموزش جزئیاتی جدید از ویژگی‌های حلقه هوشمند سامسونگ | ردیاب دمای پوست و تشخیص خروپف برای خرید کارت‌های جدید «همستر کامبت» دیگر نیاز به دعوت از دوستان نیست! سم آلتمن: مدل GPT-5 جهشی قابل‌توجه در هوش مصنوعی خواهد بود
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

گوگل به کارمندانش درباره استفاده از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هشدار داد

  • کد خبر: ۱۶۹۶۸۴
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۴
گوگل به کارمندانش درباره استفاده از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هشدار داد
طبق گزارشی از رویترز، آلفابت به کارمندان خود هشدار داده است که اطلاعات محرمانه را با چت ربات‌های هوش مصنوعی به اشتراک نگذارند، زیرا این اطلاعات متعاقباً توسط شرکت‌های صاحب فناوری ذخیره می‌شود.

شهرآرانیوز - شرکت مادر گوگل، آلفابت، سال‌هاست که در زمینه هوش مصنوعی فعالیت دارد؛ از خرید (و سپس فروش) «بوستون داینامیکس» (Boston Dynamics) گرفته تا دستیابی به دستاورد‌های علمی با «دیپ‌مایند» (DeepMind) و اخیراً تبدیل این موضوع به رویداد اصلی Google I/O امسال. این شرکت پس از راه‌اندازی ربات چت هوش مصنوعی خود، گوگل بارد، اکنون، به کارمندان خود توصیه می‌کند که مراقب آنچه به این ربات‌های هوش مصنوعی می‌گویند (حتی ربات‌های خود گوگل) باشند.

این توصیه صرف نظر از اینکه چه کسی آن را مطرح کرده است، چندان هم بد نیست. به طور کلی بهتر است اطلاعات خصوصی یا محرمانه را در هرجایی از فضای مجازی به اشتراک نگذاریم.

هر چیزی که به یک ربات چت هوش مصنوعی مانند «گوگل بارد»، «چت جی پی تی» و «بینگ چت» بگویید می‌تواند برای آموزش آن استفاده شود، زیرا این ربات‌ها براساس مدل‌های زبانی (LLM) کار می‌کنند و در حال آموزش مداوم هستند. شرکت‌های پشت این چت‌بات‌های هوش مصنوعی نیز داده‌هایی را ذخیره می‌کنند که می‌تواند برای کارمندان آن‌ها قابل مشاهده باشد.

گوگل درباره بارد، چت بات هوش مصنوعی‌اش، در قسمت سوالات متداول گفته است:

«وقتی با بارد تعامل دارید، گوگل مکالمات، موقعیت مکانی، بازخورد و اطلاعات شما را جمع‌آوری می‌کند. این داده‌ها به ما کمک می‌کنند تا محصولات، سرویس‌ها و فناوری‌های یادگیری ماشینی را توسعه دهیم، همانطور که در خط‌مشی رازداری Google توضیح داده شده است.»

گوگل همچنین می‌گوید که زیرمجموعه‌ای از مکالمات را به عنوان نمونه انتخاب می‌کند تا توسط بازبین‌های آموزش‌دیده بازبینی شود و تا سه سال نگه‌داری شود. البته این شرکت گفته است در مکالمات بارد اطلاعاتی را که می‌توان برای شناسایی شما یا دیگران استفاده شود، لحاظ نمی‌کند.

OpenAI در سایت خود می‌گوید که ترینرهای هوش مصنوعی مکالمات ChatGPT را برای کمک به بهبود سیستم‌های خود بررسی می‌کنند: «ما مکالمات را بررسی می‌کنیم تا سیستم‌های خود را بهبود بخشیم و اطمینان حاصل کنیم که محتوا با خط‌مشی‌ها و الزامات ایمنی ما مطابقت دارد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->